FRÅGOR & SVAR

Frågor och Svar

Vi är inte billigast i branschen men vi tummar heller inte på kvalitet.

Vi får fin feedback från våra kunder och motiveras av att kunna erbjuda god service. Läs gärna några utav våra omdömen hos Offerta.se, Packbud samt på vår egen Facebooksida.

Vi lägger stor vikt vid att varje leverans ska komma fram utan skador samt att representera våra kunder på bästa möjliga sätt i alla lägen. Detta gör vi bland annat genom att vara lyhörda, jordnära, ödmjuka men samtidigt tydliga i vår kontakt med kunden.


 

När ni väljer U Relax så är er flytt försäkrad via Alandia

Vi anser inte att det går att vara lika tidseffektiva med endast 2 man.

Ja, timkostnaden blir högre med 3 respektive 4 man men i och med att man spar in flertalet timmar på att istället välja 3 eller 4 man så spar du som kund, i de allra flesta fall, mycket pengar i det långa loppet. 

Dessutom sliter inte flyttarna lika mycket på vår personal, vilket gör att de har mer energi under just din flytt.

Vi kan absolut lämna en fast prisoffert.

Viktigt att tänka på är dock att de allra flesta företag tar mer betalt vid fasta prisofferter för att gardera för att flytten eventuellt tar längre tid än vad den faktiskt gör. 

Vår uppfattning är att det, för kunden, är mest ekonomiskt att välja ett löpande timpris. Vid exempelvis byggjobb och liknande, som tar betydligt längre tid, så är det enligt oss mer befogat att välja ett fast pris.

Vi är försiktiga med att garantera att ett jobb tar exakt si eller så länge. Det är många omständigheter som avgör hur pass kort eller lång tid en flytt tar. Exempelvis hur många flyttkillar vi kommer ut med, hur pass välpackat allt är innan flytten påbörjas, eventuell trappbärning utan hiss, hur pass nära porten vi kan parkera med bil osv.

Vi brukar jämför ett flyttjobb med ett maratonlopp. Om killarna bränner all energi i början av jobbet, för att det ska gå fort, så har de ingen energi kvar efter ca 1 timme in i flytten. Så nej, vi är inte snabbast i branschen, men det är inte heller vår främsta målsättning.

Vi försöker istället hålla ett jämt tempo genom hela flytten för att allt ska komma fram i samma skick som det var innan flytten påbörjades samt för att våra anställda ska få jobba under goda arbetsförhållanden.